Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Portræt og livsstils fotograf

Blogs i min størrelse, tror jeg :)

Jeg syntes oftest at det er store og kendte blogs, der får opmærksomhed. Med fare for at blive upopulær, så er jeg faktisk af meningen, hellere flere mindre end få store. Det er med til at give os et mere varieret udvalg af artikler vi kan finde på nettet.

Jeg mener af det er vigtigt at der er nogle store blogs, der lige som kan holde en rød tråd og have et kæmpe arkiv hvor man kan mæske sig i dagevis :) Men det er lige så vigtigt at se hvad et større udvalgt af fotografer laver til hverdag, da det er med til at give god inspiration.

Så derfor vil jeg lige bruge et indlæg på at reklamerer lidt for andre (formodet) mindre foto blogs på nettet.

Men her kommer en række links, i vilkårlig række følge (dem med streg bliver ikke længere opdateret):

Kender du andre, så smid en kommentar og jeg opdatere listen :) God læsning :)

Jeg har ikke basis for at fortælle om deres størrelser, for jeg ved det ikke, det er kun vurderet på baggrund af omtale.