Hvorfor skal det altid være det samme?

september 17, 2013 11:32 am Published by

Gæsteblogger: Christian Dahl Damsted
Facebook: Danishland.dk

Hvorfor falder man ofte i samme grøft som mange andre? Hvorfor skal de altid være det samme? Hvorfor har jeg købt mig et kamera hvis jeg ikke engang har tænkt mig at være lidt kreativ..?!

De spørgsmål fandt jeg, for nogle måneder siden, mig selv i at stille mig selv og min hustru.

Situationen er at min hustru og jeg fandt ud af vi skal være forældrer til der nye år. En super dejlig nyhed som man har lyst til at dele med familie og venner.

Så hvordan gør man så det?
Jo de fleste ender jo med på en eller anden måde at få delt kopier af et scanningsbillede ud til nær og fjern.. enten via mobilen eller facebook.. Men ikke os..
Den ide var jeg ikke super frisk på. Sacnningsbilleder er på en eller anden måde meget intime og jeg derfor ikke syntes det skulle smides op på min facebook profil. Jeg synes det var okay at være bare lidt mere kreativ dog også uden at det blev for kreativt og specielt. Nogen gange er det enkelte og subtile også det mest imponerende 🙂

Anyways.. Vi fandt på en meget simpel ide der kun indeholdte et stykke vej, nogle sko og lidt kridt. Alt sammen noget vi havde i eller omkring vores hjem.

Så var det ellers bare igang..

Resultatet ser i her:
Damsted

Billedet fik vi efterfølgende printet i et par eksemplarer og sat i rammer, som vi kunne forære væk til vores forældre.

Det tog dem et øjeblik at forstå budskabet, men det sev ind og de var super glade. Billederne står nu fremme i deres stuer og venter på at blive erstattet af et billede af en lille en.

En lidt modificeret udgave blev efterfølgende lavet, som gjorde plads i venstre hjørne til et profil billede.. Og vupti så havde vi også en udgave der kunne anvendes som coverbillede på facebook hvor der var plads til et billede til venstre så man kunne se det hele (alle skoene uden billedet dækkede skoene til venstre) når man gik ind på vores profiler 🙂

944492_10151785940548623_1007562591_n

Sådan fik jeg altså min vilje og fik lov til samtidig at være kreativ og få brugt mit kamera. Min hustru var også helt vild med det… Så en win/win 🙂

Det betalte sig altså at stille sig selv spørgsmålene – Hvorfor skal det altid være det samme?
og – Skal vi ikke gøre det lidt anderledes?

Lidt interessant blev det da jeg nogle måneder senere faldt over en veninden der på facebook havde postet et billede i lignende stil 🙂 Hun er fra USA og både hende og hendes mand er aktive løbere.

Så de havde delt et billede med teksten: Comming to a running trail near you.. January 2014 (kommer til en løbesti nær dig.. Januar 2014).

Hvorvidt hun havde set mit og følt sig inspireret eller om det bare er et pudsigt sammentræf at det er en variation at vores er også fuldstændigt underordnet. Det er en super god ide! Og så slipper vi andre for endnu et delt scanningsbillede på facebook 🙂 Det i sig selv er en win/win.

971272_747098097305_1681767799_n

 

 

Tags: , , , , , ,

Categorised in: ,

This post was written by Christian

Comments are closed here.