Fotograf Jakob Kjøller

Workshops

Udover at undervise på Nikon School Nordic, afholder Jakob Kjøller løbende workshop samt 1:1 undervisning. På nuværende tidspunkt er der følgende workshop:

 

Flash On, Grundlæggende flash

Portrættet er en af de ældste former for fotografi. Men der er sket meget siden man brugte magnesiumpulver, og personen man portrætterede skulle sidde musestille imens fotografen tog billedet.

Vi har aldrig haft så mange muligheder, som vi har i dag. Heldigvis kan automatikken klare meget for os. Men det er faktisk ret let, at tage kontrollen selv.

Du får bedre resultater ved at have kontrollen selv, og det fører dig nemmere og hurtigere frem til det resultat du ønsker.

Læs mere på workshoppens side

 

Flash More, 1, 2, mange

På Flash More, går vi i dybden med, hvad det vil sige at arbejde med flere flash enheder.

Vi kommer igennem setups med 2-4 lamper, samt vi gennemgår forskellige lystyper, som High- & Low key, og arbejder mef begreber som fill- og hovedlys.

Læs mere på workshoppens side

 

 

Fra RAW til JPG

Kender du det, når du åbner dine filer i f.eks. Lightroom, så ser de rigtigt godt ud, og vupti, så er de flade og kedelige, hvad skete der lige der?

Raw filer er den ukomprimerede udgave af filerne, der er hverken tilføjet kontrast eller farve profiler, det er grunden til at den bliver flad og kedelig.

På RAW til JPG, kommer vi igennem et workflow, der gør det nemt at få navngivet, sorteret og konverteret de RAW filer du skal bruge til JPG, og sende billederne videre ud i verden, hvor de kan blive vist frem.

Læs mere på workshoppens side


Hvad folk siger

Jeg var på Flash 2 i lørdags og det var meget inspirende. Jeg vidste ikke rigtigt hvordan jeg kunne styre lyset, men efter at være på kursus( workshop) hos Jakob, så virker det mere overskuligt og jeg har allerede købt stativ og parably og taget en masse portrætfotos som er meget bedre end de plejer at blive😃 Jeg kan på det kraftigeste anbefale flash kursus hos jakob. Han er een mega dygtig fotograf og een hyggelig fætter.

- Mvh Kenneth Frankman😃👍

Som autodidakt fotograf har man tit tendens til at tro, at alt hvad man gør er det rigtige. Men nogen gange skal man gøre sig selv en tjeneste at tage et kursus som f.eks. det flash begynder kursus jeg lige har deltaget på hos Jakob Æbeløe Kjøller. Det er muligt at jeg har kunne tage billeder med flash før, men der med ikke sagt at alt gav mening og det er her jeg gerne vil give en thumbs up til Jakob, Theis, Henrik samt de to søde modeller, Pernille og Diana, de havde med. Idag hænger tingene sammen når jeg skyder med flash og tingene giver mening. Tak for et super kursus!
– Frank Rønsholt
Tak for i dag. Det var lige, hvad jeg havde brug for for at komme i gang med at bruge flash.
– Mogens Trolle